Route

Komend vanuit de richting – Zwolle

Vanuit Zwolle houdt u de doorgaande weg aan richting Hattem. In de bebouwde kom van Hattem rijdt u alsmaar rechtdoor over de Geldersedijk. De rotonde steekt u recht over en de volgende rotonde ook. U rijdt nu op de Apeldoornseweg. Deze volgt u richting Wapenveld. De eerstvolgende rotonde gaat u links, dit is al de Klapperdijk. Hier rijdt u 350 meter rechtdoor tot de T-splitsing, daar slaat u linksaf (nog steeds de Klapperdijk), na 200 meter bent u gearriveerd. U kunt parkeren voor de deur, dit is gratis in de gemeente Heerde.

Komend vanuit de richting – Apeldoorn

Vanuit Apeldoorn neemt u de a50, afrit Heerde/Wezep, onder aan de afslag links, richting Heerde. Bij de 1e rotonde aan de Kamperweg slaat u linksaf de Molenweg, u volgt de doorgaande weg 700 meter, dan neemt u de rotonde linksaf, de Zwolseweg. Deze weg volgt u 3,8 km. En op de volgende rotonde gaat u rechtsaf, dit is al de Klapperdijk.
Na 350 meter op de T-splitsing linksaf, na 200 meter bent u gearriveerd. U kunt parkeren voor de deur, dit is gratis in de gemeente Wapenveld.