Klanten aan het woord

Zo’n dertig jaar geleden had ik een ongeluk waarbij mijn linker enkel ernstig beschadigd werd. Bij een operatie werd mijn enkelgewricht vastgezet waardoor de pijnklachten verminderden. Vanuit het ziekenhuis werd ik doorgestuurd naar een orthopedisch schoenmaker in de omgeving van mijn woonplaats; hier werden schoenen gemaakt die er niet echt bijzonder mooi uitzagen en veel keuze was er niet. Mijn herinnering is nog levendig, hoe teleurgesteld ik was….

In de loop der jaren wisselde ik na een verhuizing van schoenmaker, en zo kwam ik bij Heetkamp Orthopedische Schoentechnieken in Wapenveld terecht. Dit bleek een verademing. De schoentechnicus weet precies hoe hij gemak en ondersteuning kan brengen in een optisch mooi vormgegeven paar schoenen. In overleg is veel mogelijk, b.v. diverse leersoorten in allerlei kleuren (of combinaties van kleuren), modellen, sluitingen, zolen en stiksels. Meestal neem ik een folder mee of een plaatje van internet van mooie schoenen welke als uitgangspunt voor mijn te maken schoenen wordt gebruikt. Iedere keer wordt er weer heel goed werk geleverd, goede adviezen gegeven en is men zeer klantvriendelijk. Jarenlang ben ik nu klant bij Heetkamp, tot mijn grote tevredenheid.”