pijl

Klantverhalen

Bij de mededeling van de revalidatiearts dat ik echt toe was aan orthopedische schoenen, kwam in mijn gedachten: bruine, zwarte of beige ‘hoeven’. Dat was mijn beeld van deze schoenen. Ik zag de noodzaak vanwege mijn handicap wel in. Mijn ijdelheid moest wijken voor mobiliteit en stabiliteit bij het lopen, voor mij best wel een emotioneel proces.

Er volgde een afspraak samen met de revalidatiearts en Heetkamp Orthopedische Schoentechnieken uit Wapenveld. In verband met mijn handicap moesten het hoge schoenen worden. In mijn gedachten werden het niet alleen ‘hoeven’ maar ook nog eens heel hoge!

Tijdens het proces van aanmeten, was er naast de professie vanuit Heetkamp goede begeleiding in mijn emotionele proces. Het zouden beslist geen ‘hoeven’ worden, er waren heel veel mogelijkheden om moderne en bij mijn kledingstijl passende schoenen te maken. Dit is bewezen. Ik had keus in kleur, leersoort en model tot in de kleinste details. Heetkamp Orthopedische Schoentechnieken heeft oog voor de wensen van de cliënt en weet dit perfect te integreren binnen de mogelijkheden. Dit is een pluspunt naast hun professie. Toen ik het eerste paar schoenen zag, was ik gelijk enthousiast. Dit werd nog groter toen ik er mee ging lopen en het gemak daarvan ging ervaren. Inmiddels heb ik mijn 6e paar schoenen. In de loop van de jaren is mijn enthousiasme en tevredenheid nog groter geworden, door de orthopedische schoenen blijf ik mobiel.

Voordat ik toe ben aan een nieuw paar schoenen, kijk ik wat in de mode is op internet. Ik maak foto’s van mijn favorieten en samen met Heetkamp Orthopedische Schoentechnieken kijken wij wat wel of niet kan. Iedere keer wordt er een mooie match gemaakt tussen mijn wensen en mijn mogelijkheden. Heel vaak zie ik de verbazing bij mensen als ik vertel dat ik orthopedische schoenen draag.

Wanneer er orthopedische schoenen moeten komen, raad ik aan naar Heetkamp in Wapenveld te gaan. Zij zijn professioneel, klantvriendelijk en maken geen ‘hoeven’ maar prachtige functionele schoenen.

Mevrouw Van Estrik, januari 2023

Na bij zeker vier verschillende schoenmakers te zijn geweest, kwam ik bij Heetkamp Orthopedische Schoentechnieken terecht. Ik heb erg moeilijke voeten, maar bij Heetkamp maken ze de leukste schoenen, precies wat ik wil. Als ik leer wil wat niet voorradig is, zoeken ze net zo lang tot het leer gevonden is. Mocht er onverhoopt iets niet goed gaan, dan proberen ze het altijd op te lossen. Van mij krijgt het bedrijf een 10+ en de dames achter de balie een vette voldoende.

Mevrouw Van Dusschoten, maart 2023