pijl

Nieuws

Nieuws

Vrijdag 29 september gesloten

Vrijdag 29 september zijn we de gehele dag gesloten in verband met ons personeelsuitje. Ook telefonisch zijn we niet bereikbaar.

 

 

Nieuwe collega - even voorstellen

Hallo, 

Mijn naam is Roger Lanters. Vanaf 19 juni 2023 ben ik als werkplaatsmedewerker begonnen bij Heetkamp Orthopedie. Hiervoor werkte ik bij Scania Zwolle als logistiek productiemedewerker. Zo'n vier jaar geleden ben ik samen met mijn vrouw en nog één van de kinderen komen wonen in het mooie Hattem. Tekeningen maken vind ik leuk om te doen, maar ook een wedstrijdje tennis doe ik graag.

Heetkamp heeft mooie ruimtes om te werken. Bedankt collega's voor al jullie hulp en advies bij het inwerken. Ik hoop een ondersteuning te kunnen zijn voor het team om al het werk te doen.

Groeten,

Roger Lanters

 

 

 

Nieuwe collega - even voorstellen

Mijn naam is Gerrie Smit. Sinds 1 juni 2023 ben ik het team bij Heetkamp komen versterken. Ik ben geboren in de "summer of 69" dus al 53 lentes jong.. Rockmuziek kan mij wel bekoren. Toch hou ik ook van top 40-muziek en de 80's en de 90's. Ook ben ik getrouwd en heb ik twee kinderen. Al sinds mijn trouwen woon ik in het landelijke buitengebied van Wapenveld.

Mijn werkzaamheden zullen bij het secretariaat en de receptie liggen. U kunt mij dus aantreffen bij de balie als u de locatie in Wapenveld bezoekt. Of u krijgt mij aan de lijn als u Heetkamp belt. 

Dus tot ziens of horens.

Groetjes,

Gerrie

 

SEMH-erkenning

Heetkamp Orthopedische Schoentechnieken is weer voor een jaar erkend SEMH-leverancier.

Opnieuw voldoen we aan de eisen volgens het SEMH en mogen we ons een Erkend Orthopedisch Schoentechnisch Bedrijf noemen. 

De SEMH is een zelfstandige en onafhankelijke organisatie die kwaliteitserkenningen afgeeft aan aanbieders van medische zorg, zoals leveranciers van hulpmiddelenzorg