pijl

Nieuws

Nieuws

Bedrijfsrondleiding

Dinsdag 14 november hadden we een groep medewerkers van de afdelingen Wondpoli en Revalidatie vanuit Isala te gast. Na een gezamenlijke maaltijd werd het proces van het aanmeten tot het maken van orthopedische schoenen uitgelegd. De gasten vonden het erg leerzaam en wij vonden het leuk om ons bedrijf en ons werk op deze manier te kunnen laten zien. Het was een geslaagde avond.

We hebben zelfs een mooi boeket ontvangen als bedankje!

Wettelijke eigen bijdrage orthopedische schoenen in 2024

De eigen bijdrage voor verzekerden vanaf 16 jaar wordt per januari 2024 €130,- (was €126,-) en voor verzekerden jonger dan 16 jaar €65,- (was €63,-).

 

 

 

Nieuwe collega - even voorstellen

Hallo, 

Mijn naam is Roger Lanters. Vanaf 19 juni 2023 ben ik als werkplaatsmedewerker begonnen bij Heetkamp Orthopedie. Hiervoor werkte ik bij Scania Zwolle als logistiek productiemedewerker. Zo'n vier jaar geleden ben ik samen met mijn vrouw en nog één van de kinderen komen wonen in het mooie Hattem. Tekeningen maken vind ik leuk om te doen, maar ook een wedstrijdje tennis doe ik graag.

Heetkamp heeft mooie ruimtes om te werken. Bedankt collega's voor al jullie hulp en advies bij het inwerken. Ik hoop een ondersteuning te kunnen zijn voor het team om al het werk te doen.

Groeten,

Roger Lanters

 

 

 

Nieuwe collega - even voorstellen

Mijn naam is Gerrie Smit. Sinds 1 juni 2023 ben ik het team bij Heetkamp komen versterken. Ik ben geboren in de "summer of 69" dus al 53 lentes jong.. Rockmuziek kan mij wel bekoren. Toch hou ik ook van top 40-muziek en de 80's en de 90's. Ook ben ik getrouwd en heb ik twee kinderen. Al sinds mijn trouwen woon ik in het landelijke buitengebied van Wapenveld.

Mijn werkzaamheden zullen bij het secretariaat en de receptie liggen. U kunt mij dus aantreffen bij de balie als u de locatie in Wapenveld bezoekt. Of u krijgt mij aan de lijn als u Heetkamp belt. 

Dus tot ziens of horens.

Groetjes,

Gerrie

 

SEMH-erkenning

Heetkamp Orthopedische Schoentechnieken is weer voor een jaar erkend SEMH-leverancier.

Opnieuw voldoen we aan de eisen volgens het SEMH en mogen we ons een Erkend Orthopedisch Schoentechnisch Bedrijf noemen. 

De SEMH is een zelfstandige en onafhankelijke organisatie die kwaliteitserkenningen afgeeft aan aanbieders van medische zorg, zoals leveranciers van hulpmiddelenzorg