pijl

Nieuws

Nieuws

Nieuwe collega - even voorstellen

Hallo,

Mijn naam is Ingrid Beumer. Sinds mei van dit jaar ben ik werkzaam bij Heetkamp op het secretariaat en de receptie. Ik ben geboren en getogen in Hilversum, maar de liefde heeft mij naar de Veluwe gebracht. Samen met mijn man en zoontje van 9 maanden woon ik in Heerde. Ik hou erg veel van lezen, zingen en ik ben ook behoorlijk creatief. 

Het werken bij Heetkamp is voor mij een nieuwe uitdaging aangezien mijn werkverleden vooral in het basisonderwijs ligt. Maar soms kan het juist goed zijn om eens een nieuwe uitdaging aan te gaan. 

Ik hoop een leerzame, maar ook een gezellige tijd hier bij Heetkamp! 

Ingrid Beumer

Jubilea

Gerben was 1 juni 15 jaar in dienst en Antoinet 12.5 jaar! Van harte gefeliciteerd beiden, bedankt voor jullie inzet en op naar de volgende!      

 

Open dag zaterdag 6 april 2024

Op zaterdag 6 april 2024 bent u van harte welkom op onze open dag! Van 11.00-16.00 uur laten we u graag ons bedrijf zien. U kunt dan een inkijkje krijgen in het proces van het maken van orthopedisch schoeisel, vragen stellen over orthopedische voorzieningen en rondkijken in ons bedrijf. Ook zijn medisch pedicure Gerri Esselink en Rondom Podotherapie aanwezig. Als u meer wilt weten over het werken in de orthopedische schoentechniek vertellen we daar graag meer over. 

Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig en zij kunnen een speurtocht doen. Daarnaast is er natuurlijk ook gelegenheid voor een hapje en een drankje bij de snackkraam. 

We ontmoeten u graag op 6 april!

Bedrijfsrondleiding

Dinsdag 14 november hadden we een groep medewerkers van de afdelingen Wondpoli en Revalidatie vanuit Isala te gast. Na een gezamenlijke maaltijd werd het proces van het aanmeten tot het maken van orthopedische schoenen uitgelegd. De gasten vonden het erg leerzaam en wij vonden het leuk om ons bedrijf en ons werk op deze manier te kunnen laten zien. Het was een geslaagde avond.

We hebben zelfs een mooi boeket ontvangen als bedankje!

Wettelijke eigen bijdrage orthopedische schoenen in 2024

De eigen bijdrage voor verzekerden vanaf 16 jaar wordt per januari 2024 €130,- (was €126,-) en voor verzekerden jonger dan 16 jaar €65,- (was €63,-).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                        

           

 

Nieuwe collega - even voorstellen

Hallo, 

Mijn naam is Roger Lanters. Vanaf 19 juni 2023 ben ik als werkplaatsmedewerker begonnen bij Heetkamp Orthopedie. Hiervoor werkte ik bij Scania Zwolle als logistiek productiemedewerker. Zo'n vier jaar geleden ben ik samen met mijn vrouw en nog één van de kinderen komen wonen in het mooie Hattem. Tekeningen maken vind ik leuk om te doen, maar ook een wedstrijdje tennis doe ik graag.

Heetkamp heeft mooie ruimtes om te werken. Bedankt collega's voor al jullie hulp en advies bij het inwerken. Ik hoop een ondersteuning te kunnen zijn voor het team om al het werk te doen.

Groeten,

Roger Lanters

 

 

SEMH-erkenning

Heetkamp Orthopedische Schoentechnieken is weer voor een jaar erkend SEMH-leverancier.

Opnieuw voldoen we aan de eisen volgens het SEMH en mogen we ons een Erkend Orthopedisch Schoentechnisch Bedrijf noemen. 

De SEMH is een zelfstandige en onafhankelijke organisatie die kwaliteitserkenningen afgeeft aan aanbieders van medische zorg, zoals leveranciers van hulpmiddelenzorg